متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا تاکید کردند مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دوم پس از مصرف کاکائوی غنی از «اپی کاتچین» به مدت سه ماه، تا حدودی بهبود پیدا کردند.
![2ba2.com](http://2ba2.com/wp-content/uploads/2012/03/cacao.jpg)
به گزارش ایسنا، دکتر فرانچسکو جی. ویلاریل که سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته خاطرنشان کرد: «اپی کاتچین» نوعی فلاوونوئید است که در شکلات تلخ یافت میشود.
به گزارش شبکه خبری ان بی سی، بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجاریها و مشکلاتی را در قلب و عضلات اسکلتی خود تجربه میکنند که منجر به کاهش ظرفیت عملکردی آنها میشود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشکل در راه رفتن حتی در مسافتهای کوتاه میشوند.
متخصصان در این آزمایشات متوجه شدند پس از سه ماه مصرف شکلات تلخ و نوشیدنی حاوی اپی کاتچین حال این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا کرد.
جزئیات این مشاهدات در مجله «علوم بالینی و تفسیری» به چاپ رسیده است.
:: بازدید از این مطلب : 759
|
امتیاز مطلب : 90
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22